13/09/2023 13/09/2023 Το απόγευμα της Τρίτης, 12ης Σεπτεμβρίου 2023, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά τον Εόρτιο Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιδιωτικό Ιερό Ναό του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος και Φιλοσόφου Αριστείδου, στον χώρο της «Φάρμας Λαδάκης» εντός των ορίων της Ενορίας Αλφάς. Ο Σεβασμιώτατος, προ της απολύσεως του Εσπερινού, ευχήθηκε τα δέοντα στον εορτάζοντα κτήτορα...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 17:32

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης χοροστάτησε στον Εσπερινό του Αγίου Μάρτυρος Αριστείδου στη «Φάρμα Λαδάκη»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης χοροστάτησε στον Εσπερινό του Αγίου Μάρτυρος Αριστείδου στη «Φάρμα Λαδάκη»

Το απόγευμα της Τρίτης, 12ης Σεπτεμβρίου 2023, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά τον Εόρτιο Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιδιωτικό Ιερό Ναό του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος και Φιλοσόφου Αριστείδου, στον χώρο της «Φάρμας Λαδάκης» εντός των ορίων της Ενορίας Αλφάς.

Ο Σεβασμιώτατος, προ της απολύσεως του Εσπερινού, ευχήθηκε τα δέοντα στον εορτάζοντα κτήτορα του Ιερού Ναού κ. Αριστείδη Λαδάκη, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη βοήθειά του προς την Τοπική Εκκλησία και ευχήθηκε προς όλους το παράδειγμα, το σθένος και η ανδρεία του Αγίου Μάρτυρος και Φιλοσόφου Αριστείδου να αποτελούν πρότυπο ζωής και γνώμονα στις επιλογές και στις αποφάσεις μας, αναφερόμενος και στα τραγικά συμβάντα των τελευταίων ημερών στην Πατρίδα.

Στον Εσπερινό παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Δημήτριος Κόκκινος, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, οικείοι και φίλοι της Οικογένειας Λαδάκη.

Ακολούθησε πλούσια εόρτια τράπεζα στις εγκαταστάσεις της Φάρμας προς όλους τους προσκυνητές.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων