31/12/2022 31/12/2022 Την περίοδο αυτή των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε την χαρά να υποδεχθεί στην Ιερά Μητρόπολη τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μποτσουάνας κ. Γεννάδιο από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές και εόρτιο ασπασμό. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 18:48

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Την περίοδο αυτή των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε την χαρά να υποδεχθεί στην Ιερά Μητρόπολη τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μποτσουάνας κ. Γεννάδιο από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές και εόρτιο ασπασμό.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε εορτίως τον όμορο πολυσέβαστο Γέροντα, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίο, προς τον οποίο υπέβαλε τα σεβάσματά του για την εόρτιο αυτή περίοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων