04/04/2023 04/04/2023 Η Θεατρική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Προδρόμου, γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια από την πρώτη μεγάλη επιτυχία της με το έργο «Αγνώστου Βυζαντινού – Χριστός Πάσχων», που είχε παρουσιάσει και το 2003. Συγχρόνως, με την παράσταση αυτή, συμβάλλει και στην δημιουργία πνευματικού και κατανυκτικού κλίματος,...
04 Απριλίου, 2023 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 20:46

«Ο Χριστός Πάσχων» από τη Θεατρική Ομάδα της Μητροπόλεως Ρεθύμνης

Διαδώστε:
«Ο Χριστός Πάσχων» από τη Θεατρική Ομάδα της Μητροπόλεως Ρεθύμνης

Η Θεατρική Ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Προδρόμου, γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια από την πρώτη μεγάλη επιτυχία της με το έργο «Αγνώστου Βυζαντινού – Χριστός Πάσχων», που είχε παρουσιάσει και το 2003.

Συγχρόνως, με την παράσταση αυτή, συμβάλλει και στην δημιουργία πνευματικού και κατανυκτικού κλίματος, στο κατώφλι της φετινής Μεγάλης Εβδομάδας.
Το ίδιο το έργο είναι μια αριστουργηματική σύνθεση από αρχαίες τραγωδίες, κυρίως του Ευριπίδη αλλά και από βιβλικά χωρία της Καινής Διαθήκης.
Τη δραματουργική προσαρμογή, τα κοστούμια και τη μουσική επιμέλεια έχει κάνει ο Γιώργης Καλογεράκης. Τη σκηνοθεσία ο Απόστολος Κουγιτάκης. Τα σκηνικά ο Γιάννης Τσάβαλος.
Την παράσταση υποστηρίζουν υποκριτικά περί τα σαράντα παιδιά, παλιά και νέα μέλη της Ομάδας.
Η παρουσίαση θα γίνει στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ στα Περιβόλια, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, ώρα 8.30 μμ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Οργανωτικά στηρίζουν το όλο εγχείρημα η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων