29/11/2023 29/11/2023 Επικεφαλής ομίλου προσκυνητών από το Ρέθυμνο που μεταβαίνουν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Θρονική Εορτή είναι ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης Πρόδρομος.  Από την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδεύοντας όμιλο 140 προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, μεταβαίνει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο...
29 Νοεμβρίου, 2023 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023 - 10:38

Όμιλος 140 προσκυνητών από τη Μητρόπολη Ρεθύμνης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Όμιλος 140 προσκυνητών από τη Μητρόπολη Ρεθύμνης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επικεφαλής ομίλου προσκυνητών από το Ρέθυμνο που μεταβαίνουν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Θρονική Εορτή είναι ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης Πρόδρομος. 

Από την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδεύοντας όμιλο 140 προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, μεταβαίνει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τη συμμετοχή στη Θρονική Εορτή της Μητρός Εκκλησίας, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ενδόξου και Πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, καθώς και για προσκυνηματική επίσκεψη σε άλλα Ιερά Προσκυνήματα και Σεβάσματα της Πόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων