04/10/2019 04/10/2019 Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε η τελετή της ονοματοδοσίας 76 νέων αστυφυλάκων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και έλαβαν το πτυχίο τους. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος παρέστη στην τελετή και χοροστάτησε στη Δοξολογία που προηγήθηκε.     Παρόντες στην τελετή ήταν ο Επιτελάρχης της...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 10:10

Oνοματοδοσία 76 νέων αστυφυλάκων χοροστατούντος του Ρεθύμνης Ευγενίου

Διαδώστε:
Oνοματοδοσία 76 νέων αστυφυλάκων χοροστατούντος του Ρεθύμνης Ευγενίου

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε η τελετή της ονοματοδοσίας 76 νέων αστυφυλάκων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και έλαβαν το πτυχίο τους. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος παρέστη στην τελετή και χοροστάτησε στη Δοξολογία που προηγήθηκε.

 

 

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο οποίος και ομίλησε στους νέους αστυνομικούς, ο Γενικός Επιθεωρητής Κρήτης, Υποστράτηγος Αντώνιος Ρουτζάκης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Δημήτριος Λελεδάκης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Λαγουδάκης, ο Λιμενάρχης Ρεθύμνης, Πλωτάρχης Κωνσταντίνος Καστρινάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Αδάμ Παραδεισανός και άλλοι εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων