12/04/2024 12/04/2024 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη χθες στην Ενορία Μαργαριτών Μυλοποτάμου, όπου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Φανουρίου, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου. Προ της απολύσεως του Μεγάλου Αποδείπνου, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη του ποιμαντική επίσκεψη στην εν λόγω Ενορία και αναφέρθηκε...
12 Απριλίου, 2024 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 18:22

Πρώτη ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στην Ενορία Μαργαριτών Μυλοποτάμου

Διαδώστε:
Πρώτη ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στην Ενορία Μαργαριτών Μυλοποτάμου

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη χθες στην Ενορία Μαργαριτών Μυλοποτάμου, όπου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Φανουρίου, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

Προ της απολύσεως του Μεγάλου Αποδείπνου, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη του ποιμαντική επίσκεψη στην εν λόγω Ενορία και αναφέρθηκε στη σημασία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Εφημέριο των Μαργαριτών, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Πυθαρούλιο, για το επιτελούμενο έργο και προσκύνησε με θαυμασμό τον παλαιό και ιστορικό Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στο κέντρο του χωριού.

Ακολούθησε παραδοσιακή σαρακοστινή φιλοξενία από την Ενορία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων