11/04/2024 11/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά το Μέγα Απόδειπνο αφενός, το εσπέρας της Δευτέρας, 8ης Απριλίου 2024, στην Ενορία Βιλανδρέδου, και αφετέρου, το εσπέρας της Τρίτης, 9 Απριλίου 2024, στην Ενορία Καλονύκτη, επισκεπτόμενος για πρώτη φορά τις δύο αυτές Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Και στις δύο Ενορίες ο Σεβασμιώτατος έγινε...
11 Απριλίου, 2024 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024 - 10:17

Πρώτη ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στις ενορίες Βιλανδρέδου και Καλονύκτη

Διαδώστε:
Πρώτη ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στις ενορίες Βιλανδρέδου και Καλονύκτη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε κατά το Μέγα Απόδειπνο αφενός, το εσπέρας της Δευτέρας, 8ης Απριλίου 2024, στην Ενορία Βιλανδρέδου, και αφετέρου, το εσπέρας της Τρίτης, 9 Απριλίου 2024, στην Ενορία Καλονύκτη, επισκεπτόμενος για πρώτη φορά τις δύο αυτές Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Και στις δύο Ενορίες ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με θερμούς λόγους και εκδηλώσεις αγάπης και τιμής από τους Εφημερίους τους, τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. Νικόλαο Γαλεράκη, Εφημέριο Βιλανδρέδου, και τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. Γεώργιο Μανουσάκη, Εφημέριο Καλονύκτη.

Ο Σεβασμιώτατος, τόσο στο Βιλανδρέδο όσο και στον Καλονύκτη, εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη του ποιμαντική επίσκεψη στα δύο χωριά και τόνισε την αξία και τη σημασία να διακρατούμε ζωντανές τις τοπικές κοινωνίες της υπαίθρου και να συμβάλλομε όλοι μαζί στη διαρκή μαρτυρία τους.

Και στις δύο παραπάνω Ενορίες, μετά το Μέγα Απόδειπνο, ακολούθησε πλούσια παραδοσιακή σαρακοστινή φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων