20/09/2023 20/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διευθυντή, κ. Μανούσο Μαραγκάκη και το προσωπικό που στελεχώνει την Υπηρεσία. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών αλλά και τη θεάρεστη προσπάθειά τους να προσφέρουν...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 14:04

Ρέθυμνο: Αφιέρωμα στην επέτειο των 200 χρόνων από τη μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων

Διαδώστε:
Ρέθυμνο: Αφιέρωμα στην επέτειο των 200 χρόνων από τη μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διευθυντή, κ. Μανούσο Μαραγκάκη και το προσωπικό που στελεχώνει την Υπηρεσία.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών αλλά και τη θεάρεστη προσπάθειά τους να προσφέρουν αληθινή παιδεία στους μαθητές τους. Επίσης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου στο πλαίσιο του αφιερώματος για τη διακοσιοστή Επέτειο από τη Μαρτυρική Τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.
Αμέσως μετά ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, κ. Μανούσος Μαραγκάκης, σε ένδειξη εκτίμησης και ευχαριστίας για την επικείμενη συνεργασία, του προσέφερε δύο βιβλία του, καθώς και έντυπα Εργασιών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της Υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση συνεργασίας στο Γραφείο του Διευθυντή κ. Μαραγκάκη, στην οποία, εκτός από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, συμμετείχαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Νικηφόρος, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Π. Αντωνιάδης, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Κ. Πετρογιάννη, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Α. Κουρμούλης και οι εκπαιδευτικοί Αικ. Γιαννούλη και Π. Τομζάς.
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Μ. Μαραγκάκης και η κ. Κ. Πετρογιάννη παρέδωσαν και παρουσίασαν στον Μητροπολίτη και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο τον Ενδεικτικό Σχεδιασμό και Προγραμματισμό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου για το αφιέρωμα στην επέτειο. Συμφωνήθηκε επίσης ότι θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συνεργασία.
     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων