19/01/2023 19/01/2023 Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείου Πανόρμου Μυλοποτάμου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Ηλία Κοτζαμπασάκη. Ο Σεβασμιώτατος διένειμε ευλογίες στους μικρούς μαθητές, με τους οποίους συνομίλησε, και χαιρέτισε τις Νηπιαγωγούς και τους Διδασκάλους του Δημοτικού Σχολείου, τους οποίους συνεχάρη...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 13:41

Σε σχολεία του Πανόρμου Μυλοποτάμου ο Μητροπολίτης Πρόδρομος

Διαδώστε:
Σε σχολεία του Πανόρμου Μυλοποτάμου ο Μητροπολίτης Πρόδρομος

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείου Πανόρμου Μυλοποτάμου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Ηλία Κοτζαμπασάκη.

Ο Σεβασμιώτατος διένειμε ευλογίες στους μικρούς μαθητές, με τους οποίους συνομίλησε, και χαιρέτισε τις Νηπιαγωγούς και τους Διδασκάλους του Δημοτικού Σχολείου, τους οποίους συνεχάρη για το επιτελούμενο έργο και την παιδαγωγία των μικρών μαθητών και τους διαβεβαίωσε ότι η Τοπική μας Εκκλησία και ο ίδιος προσωπικά θα ευρίσκονται πάντοτε συμπαραστάτες στους αγώνες και στα προβλήματά τους, τονίζοντας την ευθύνη όλων μας στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και στη διαφύλαξη της πίστης, της φιλοπατρίας και της φιλανθρωπίας σε τούτους τους δύσκολους καιρούς που διερχόμαστε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων