18/05/2020 18/05/2020 Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, η οποία παραχωρήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου 2020, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και στην εκπομπή “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ”, μία ημέρα πριν την έναρξη της επαναλειτουργίας των Ιερών Ναών με την παρουσία πιστών, μετά την άρση της σχετικής απαγόρευσης λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19. “Στη ζωή...
18 Μαΐου, 2020 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2020 - 9:06

“Στη ζωή της Εκκλησίας κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα”

Διαδώστε:
“Στη ζωή της Εκκλησίας κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα”

Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, η οποία παραχωρήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου 2020, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και στην εκπομπή “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ”, μία ημέρα πριν την έναρξη της επαναλειτουργίας των Ιερών Ναών με την παρουσία πιστών, μετά την άρση της σχετικής απαγόρευσης λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19. “Στη ζωή της Εκκλησίας κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα” είπε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων