28/08/2023 28/08/2023 Στην Ξάνθη μεταβαίνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, προκειμένου να λάβει μέρος στην Πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης, επί τη Εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής αυτού. Ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου 2023...
28 Αυγούστου, 2023 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2023 - 16:36

Στην Ξάνθη ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Στην Ξάνθη ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Στην Ξάνθη μεταβαίνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, προκειμένου να λάβει μέρος στην Πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης, επί τη Εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής αυτού.

Ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου 2023 και θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί και τις όμορες περιοχές, οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές, για να εκφράσει στους Ποιμενάρχες τους τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια της Τοπικής μας Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων