10/02/2023 10/02/2023 Στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Αντιφωνητρίας στα Μυριοκέφαλα, που ντύθηκε στα λευκά, μετέβη το πρωί της Τετάρτης, 8 Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ο οποίος χοροστάτησε κατά την Θεία Λειτουργία, επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου, και ευχήθηκε στον εορτάζοντα τα ονομαστήριά του νέο Εφημέριο...
10 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2023 - 8:40

Στην Παναγία Αντιφωνητρία στα χιονισμένα Μυριοκέφαλα ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Στην Παναγία Αντιφωνητρία στα χιονισμένα Μυριοκέφαλα ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Αντιφωνητρίας στα Μυριοκέφαλα, που ντύθηκε στα λευκά, μετέβη το πρωί της Τετάρτης, 8 Φεβρουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ο οποίος χοροστάτησε κατά την Θεία Λειτουργία, επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου, και ευχήθηκε στον εορτάζοντα τα ονομαστήριά του νέο Εφημέριο της Ενορίας Μυριοκεφάλων,  Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Σηφάκη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε εόρτια τράπεζα προς όλο το εκκλησίασμα και ο Σεβασμιώτατος, επιστρέφοντας στο Ρέθυμνο, τέλεσε, στο Κοιμητήριο της Ενορίας Αργυρουπόλεως, Τρισάγιο επί του τάφου της προ ολίγων ημερών εκδημησάσης κατά σάρκα μητρός του . Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Λελεδάκη, Εφημερίου Αργυρουπόλεως, μακαριστής Ασπασίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων