15/07/2023 15/07/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12ης Ιουλίου 2023, το 5ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης, στον Τσεσμέ, όπου είχε τη χαρά της αναστροφής και της συνομιλίας με τα παριστάμενα μέλη του, παρουσία της Αντιδημάρχου κ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα, του Πανοσιολ. Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, Αρχιμανδρίτου Παρθενίου...
15 Ιουλίου, 2023 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 21:41

Στο 5ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης ο Μητροπολίτης Πρόδρομος

Διαδώστε:
Στο 5ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης ο Μητροπολίτης Πρόδρομος

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12ης Ιουλίου 2023, το 5ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης, στον Τσεσμέ, όπου είχε τη χαρά της αναστροφής και της συνομιλίας με τα παριστάμενα μέλη του, παρουσία της Αντιδημάρχου κ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα, του Πανοσιολ. Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, Αρχιμανδρίτου Παρθενίου Καλυβιανάκη, του Εφημερίου της Ενορίας, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Τσακπίνη, και των υπευθύνων και εργαζομένων στο ΚΑΠΗ.


Ο Σεβασμιώτατος, για μία ακόμη φορά, εξέφρασε την χαρά και τα συγχαρητήριά του για όλες τις όμορφες δράσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες αξιοποιούν τα χαρίσματα των ανθρώπων και αποτελούν τιμή και έπαινο για τον τόπο μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων