05/10/2022 05/10/2022 Επίσκεψη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Ρεθύμνου, πραγματοποίησε χθες Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να το πράξει κατά την ημέρα του Αγιασμού για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τη Διευθύντρια, τους Εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 14:41

Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ρεθύμνου ο Μητροπολίτης Πρόδρομος

Διαδώστε:
Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ρεθύμνου ο Μητροπολίτης Πρόδρομος

Επίσκεψη στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Ρεθύμνου, πραγματοποίησε χθες Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να το πράξει κατά την ημέρα του Αγιασμού για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τη Διευθύντρια, τους Εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και χαιρέτισε τα παιδιά, στα οποία προσέφερε ως ευλογία μικρές ιερές εικόνες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του Εργαστηρίου, καθώς και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επιτέλεση του σπουδαίου και σημαντικού έργου του, και διαβεβαίωσε ότι και από πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα συμβάλομε με κάθε δυνατό τρόπο για την καλύτερη προσφορά προς τα παιδιά που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δομή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων