14/02/2023 14/02/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς, τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Ρεθύμνης, Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Ταξίαρχο στη νέα ευθυνοφόρο έπαλξη, την οποία αναλαμβάνει, και εξέφρασε τη χαρά του, καθώς συνδέεται μαζί του με πολυχρόνια φιλική σχέση. Ο Επίσκοπός διαβεβαίωσε τον...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 9:28

Στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς, τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Ρεθύμνης, Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Ταξίαρχο στη νέα ευθυνοφόρο έπαλξη, την οποία αναλαμβάνει, και εξέφρασε τη χαρά του, καθώς συνδέεται μαζί του με πολυχρόνια φιλική σχέση. Ο Επίσκοπός διαβεβαίωσε τον κ. Διευθυντή ότι η Τοπική Εκκλησία και ο ίδιος προσωπικά θα ευρίσκονται πάντοτε στο πλευρό του, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλομε για την καλύτερη μαρτυρία του τόπου σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής.

Ο κ. Διευθυντής από πλευράς του εξέφρασε επίσης τη χαρά του για την έλευσή του στον τόπο μας και τις αγαθές του προσδοκίες για την επίτευξη κάθε καλής στοχοθεσίας για το κοινό καλό και την ασφάλεια του τόπου και των πολιτών του.

Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε, στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου, την Τοπική Εκκλησία για τη σύμπραξη και τη συνοδοιπορία προς αυτόν τον κοινό στόχο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων