18/04/2022 18/04/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο επισκέφθηκε, το Σάββατο του Λαζάρου, 16 Απριλίου, για να του ευχηθεί για την Ενθρόνισή του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Οι Σεβασμιώτατοι επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές Σωτήρος Χριστού Κουμπέ και Αγίας Ειρήνης. Επίσης, τον Ποιμενάρχη επισκέφθηκε ο εξ Ηρακλείου τριτοετής φοιτητής της Θεολογικής και υποψήφιος κληρικός...
18 Απριλίου, 2022 - 11:15

Στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο επισκέφθηκε, το Σάββατο του Λαζάρου, 16 Απριλίου, για να του ευχηθεί για την Ενθρόνισή του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Οι Σεβασμιώτατοι επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές Σωτήρος Χριστού Κουμπέ και Αγίας Ειρήνης.

Επίσης, τον Ποιμενάρχη επισκέφθηκε ο εξ Ηρακλείου τριτοετής φοιτητής της Θεολογικής και υποψήφιος κληρικός κ. Κωνσταντίνος Σταματάκης, ο οποίος προσέφερε στον Επίσκοπός εικόνα του Αγίου Ιερομάρτυρος Γερασίμου Επισκόπου Ρεθύμνης που φιλοτέχνησε ο ίδιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων