22/09/2022 22/09/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο επισκέφθηκε χθες ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Υποστράτηγος κ. Σταύρος Τζουμερκιώτης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσία της συζύγου του νέου Διοικητή. Η συζήτηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα για θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και για τη ζωή της Τοπικής Εκκλησίας των Ρεθυμνίων....
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 8:45

Στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο επισκέφθηκε χθες ο νέος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Υποστράτηγος κ. Σταύρος Τζουμερκιώτης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσία της συζύγου του νέου Διοικητή.

Η συζήτηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα για θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και για τη ζωή της Τοπικής Εκκλησίας των Ρεθυμνίων. Αντηλλάγησαν δώρα μεταξύ του Σεβασμιωτάτου και του κ. Τζουμερκιώτη και ορίσθηκε επίσκεψη του Ποιμενάρχη στο Πεδίο Βολής Κρήτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 9η Νοεμβρίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων