01/07/2023 01/07/2023 Το πρωί της Παρασκευής, 30  Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, στο γραφείο του στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, συναντήθηκε αρχικά με τον κ. Εμμανουήλ Χνάρη, νεοεκλεγέντα Βουλευτή Νομού Ρεθύμνης, στον οποίο ευχήθηκε καλλίκαρπη διακονία και υπηρεσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την προάσπιση των δικαίων...
01 Ιουλίου, 2023 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 17:23

Συναντήσεις του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στο Κέντρο «Θεομήτωρ»

Διαδώστε:
Συναντήσεις του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στο Κέντρο «Θεομήτωρ»

Το πρωί της Παρασκευής, 30  Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, στο γραφείο του στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, συναντήθηκε αρχικά με τον κ. Εμμανουήλ Χνάρη, νεοεκλεγέντα Βουλευτή Νομού Ρεθύμνης, στον οποίο ευχήθηκε καλλίκαρπη διακονία και υπηρεσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την προάσπιση των δικαίων του τόπου μας, το νομού μας, ολόκληρης της Μεγαλονήσου Κρήτης και της Πατρίδος μας.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον  Βουλευτή το βιβλίο «ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ» του μακαριστού Καθηγητού Γεωργίου Αντ. Γαλίτη και τον διαβεβαίωσε ότι πάντοτε θα ευρίσκεται συναρωγός και συνοδοιπόρος σε κάθε καλό και ωφέλιμο έργο, που θα προάγει την πίστη, τις αξίες και τα ιδανικά μας με σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο.
Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας δέχθηκε την οικογένεια του Πρωτοπρεσβυτέρου Μιχαήλ Κλωνάρη και συνεχάρη τον υιόν του Νικόλαο, ο οποίος επελέγη μεταξύ πολυπληθούς ομίλου υποψηφίων στην ομάδα του Ο.Φ.Η.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο νέο ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή να έχει πλούσια τη Χάρη του Θεού και να προάγει το χάρισμα, το οποίο κατέχει, με τρόπο σωστό και συνετό.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Αμπανάβα, μαζί με μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και συνεργάτες της Ενορίας Αγίας Φωτεινής Κουμπέ Ρεθύμνης, με τους οποίους είχε συνεργασία ενόψει της επικείμενης ανακαίνισης του Ιερού Ναού της Αγίας Φωτεινής, και συνεχάρη τον π. Δημήτριο και όλους τους λαϊκούς συνεργούς του για την καλή τους διάθεση και τη σύμπραξή τους σε τούτο το καλό και ωφέλιμο έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων