14/03/2024 14/03/2024 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε χθες με πολλή χαρά στο γραφείο του τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Τσακαλάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης. Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για τις προγραμματιζόμενες επετειακές εκδηλώσεις, συνέδρια και άλλες δράσεις, που θα λάβουν χώρα στον τόπο μας κατά το τρέχον...
14 Μαρτίου, 2024 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 17:00

Συνάντηση Μητροπολίτη Προδρόμου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης 

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Προδρόμου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης 

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε χθες με πολλή χαρά στο γραφείο του τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Τσακαλάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για τις προγραμματιζόμενες επετειακές εκδηλώσεις, συνέδρια και άλλες δράσεις, που θα λάβουν χώρα στον τόπο μας κατά το τρέχον έτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από τη μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων της πόλης, και ζήτησε την αρωγή του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων αυτών.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συνάντηση αυτή και διαβεβαίωσαν το Σεβασμιώτατο για τη στήριξη του Συλλόγου των Ξενοδόχων στην πραγματοποίηση των εν λόγω εκδηλώσεων, που εξακτινώνουν τον τόπο μας, το Ρέθυμνο, εντός και εκτός Ελλάδος, τονίζοντας την ανάγκη της ενότητας, της σύμπραξης και της συμπόρευσης σε κάθε καλό και ωφέλιμο έργο που ανεβάζει τον τόπο μας λίγο ψηλότερα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα επίλεκτα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης και ευχήθηκε προς όλους καλή δύναμη στο έργο και την προσφορά τους, ώστε να γίνονται πάντοτε καλοί πρεσβευτές της πρεπιάς της Κρήτης στους πολυπληθείς επισκέπτες του νησιού μας από ολόκληρο τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων