01/04/2020 01/04/2020 Δείτε και ακούσετε παρακάτω συνεντεύξεις που παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 (κορωνοϊού). ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ TEAM FM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (13-03-2020) Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη και στο ραδιοσταθμό του...
01 Απριλίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2020 - 18:04

Συνεντεύξεις Μητροπολίτου Ρεθύμνης εν μέσω πανδημίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Συνεντεύξεις Μητροπολίτου Ρεθύμνης εν μέσω πανδημίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε και ακούσετε παρακάτω συνεντεύξεις που παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 (κορωνοϊού).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ TEAM FM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (13-03-2020)

Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη και στο ραδιοσταθμό του Ρεθύμνου TEAM FM, σχετικά με το φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, την πανδημία του κορωνοϊού.

Η συνέντευξη δόθηκε την Παρασκευή 13η Μαρτίου 2020, τηλεφωνικά, ενώ ο Σεβασμιώτατος ήταν καθ’ οδόν για το Ηράκλειο, όπου συνήλθε εκτάκτως η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης με αποκλειστικό θέμα τα μέτρα και τις προτάσεις της Εκκλησίας Κρήτης σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ TEAM FM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (16-03-2020)

Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη και στο ραδιοσταθμό του Ρεθύμνου TEAM FM, σχετικά με το φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, την πανδημία του κορωνοϊού.

Η συνέντευξη δόθηκε τη Δευτέρα 16η Μαρτίου 2020, τηλεφωνικά, ενώ ο Σεβασμιώτατος ήταν καθ’ οδόν για το Ηράκλειο, όπου συνήλθε εκ νέου μέσα σε λίγες ημέρες εκτάκτως η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης με αποκλειστικό θέμα την επικαιροποίηση των μέτρων και συστάσεων της Εκκλησίας Κρήτης σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, μετά και την περαιτέρω αυστηροποίηση των αντίστοιχων μέτρων της Ελληνικής Πολιτείας

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΤΟ MEGA ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (16-03-2020)

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» και το δημοσιογράφο κ. Νίκο Ευαγγελάτο για τις αποφάσεις της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, της 16ης Μαρτίου 2020.

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ TEAM FM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (17-03-2020)

Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου η οποία παραχωρήθηκε την Τρίτη 17η Μαρτίου 2020, στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη και στο ραδιοσταθμό του Ρεθύμνου TEAM FM, στον απόηχο των αποφάσεων των Ιερών Συνόδων της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Εκκλησίας Κρήτης, αλλά και της απόφασης της Κυβέρνησης για την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης της τέλεσης κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών στους θρησκευτικούς χώρους λατρείας για το χρονικό διάστημα από 16.3.2020 έως 30.3.2020.

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ TEAM FM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (30-03-2020)

Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, η οποία παραχωρήθηκε τη Δευτἐρα 30 Μαρτίου 2020, στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη και στο ραδιοσταθμό του Ρεθύμνου TEAM FM, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 και μετά την παράταση των έκτακτων μέτρων της Πολιτείας για την αναστολή λειτουργίας όλων των θρησκευτικών χώρων λατρείας μέχρι και την 11η Απριλίου 2020.

Ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων, μίλησε με ξεκάθαρο λόγο κατά της συνωμοσιολογίας που έχει στόχο να διχάσει το λαό και την Εκκλησία σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ τόνισε ότι πρέπει να ακούμε την Εκκλησία και όχι τον καθένα που διοχετεύει τις όποιες ιδέες ή θεωρίες στο διαδίκτυο, το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει καταντήσει μια απέραντη χωματερή περίεργων και παράξεων ιδεών επιστημονικής φαντασίας, από τις οποίες κάποιοι επιδιώκουν ιδιοτελή συμφέροντα με τη σύγχυση και τον πανικό που δημιουργούν στους ανθρώπους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων