28/07/2022 28/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε τα Εγκαίνια του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον οικισμό Νέα Μαγνησία της Ενορίας Αγίου Πνεύματος Πρίνου Ρεθύμνης. Στα Ιερά Εγκαίνια, που έγινα την Κυριακή 24η Ιουλίου 2022, συμμετείχε ικανός αριθμός πιστών, καθώς και ο Μέγας Ιεροκήρυξ του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Πανοσιολογιώτατος κ. Πανάρετος, ο οποίος διακονεί...
28 Ιουλίου, 2022 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 19:15

Τα εγκαίνια του Ι. Κοιμητηριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέας Μαγνησίας

Διαδώστε:
Τα εγκαίνια του Ι. Κοιμητηριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέας Μαγνησίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε τα Εγκαίνια του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον οικισμό Νέα Μαγνησία της Ενορίας Αγίου Πνεύματος Πρίνου Ρεθύμνης.

Στα Ιερά Εγκαίνια, που έγινα την Κυριακή 24η Ιουλίου 2022, συμμετείχε ικανός αριθμός πιστών, καθώς και ο Μέγας Ιεροκήρυξ του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Πανοσιολογιώτατος κ. Πανάρετος, ο οποίος διακονεί στις αυτές της Μητρός Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας ως αποσπασμένος κληρικός της Μητροπόλεώς μας.

Ο π. Πανάρετος, κατά προτροπήν του Σεβασμιωτάτου, κήρυξε τον Θείο λόγο, αναφερόμενος στη διακονία της Μητέρας μας Αγίας του Χριστούς Μεγάλης Εκκλησίας και στους άρρηκτους δεσμούς της με τη θυγατέρα Εκκλησία της Κρήτης.

Μετά το πέρας των Εγκαινίων και της Θείας Λειτουργίας, η κ. Ελένη Τρούλη, ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, παρέθεσε στο Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του γεύμα στο ξενοδοχείο της οικογένειάς της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων