20/01/2023 21/01/2023 Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ρεθύμνου, επισκέφθηκε το  πρωί της Παρασκευής, 20 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιττα των σχολείων, παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Περιβάλλοντος – Ανακύκλωσης του Δήμου Ρεθύμνης κ. Δημητρίου Λελεδάκη. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος διένειμε αντίτυπα της Καινής Διαθήκης σε όλους...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 1:33

Την Αγιοβασιλόπιτα του Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πρόδρομος

Διαδώστε:
Την Αγιοβασιλόπιτα του Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πρόδρομος

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ρεθύμνου, επισκέφθηκε το  πρωί της Παρασκευής, 20 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος και ευλόγησε την αγιοβασιλόπιττα των σχολείων, παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Περιβάλλοντος – Ανακύκλωσης του Δήμου Ρεθύμνης κ. Δημητρίου Λελεδάκη.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος διένειμε αντίτυπα της Καινής Διαθήκης σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη κάθε αγαθού στόχου κατά τη χρονιά αυτή που ξεκίνησε.

Ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε πραγματικά το έργο που επιτελούν οι Καθηγητές, με τη στήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων, και διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη μας και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται πάντοτε δίπλα τους για την εκπλήρωση κάθε στόχου και για την κατάκτηση των θέσεων που πρέπει να έχουν τα παιδιά στην κοινωνία.

   

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων