29/01/2023 29/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος πραγματοποίησε Προσκυνηματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 23 έως και 25 Ιανουαρίου 2023. Κατά τις ημέρες της παραμονής του στη Συμπρωτεύουσα, ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μιλήτου κ. Αποστόλου, Ηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Αναστασίας της...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 10:24

Το Προσκυνηματικό ταξίδι του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Το Προσκυνηματικό ταξίδι του Μητροπολίτη Ρεθύμνης στη Θεσσαλονίκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος πραγματοποίησε Προσκυνηματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 23 έως και 25 Ιανουαρίου 2023.

Κατά τις ημέρες της παραμονής του στη Συμπρωτεύουσα, ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μιλήτου κ. Αποστόλου, Ηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, καθώς και μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου, Ηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής των Βλατάδων.

Ο Σεβασμιώτατος είχε ακόμη την ευλογία της Προσκυνηματικής επίσκεψης στις Ιερές Πατριαρχικές και Σταυροπηγιακές Μονές Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας και Βλατάδων, καθώς και στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή, όπου προσκύνησε τον τάφο του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων