16/02/2023 16/02/2023 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης (Ε.Σ.Κ.Ε.Κ.) συνεδρίασε, το πρωί της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κατόπιν της ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους Κληρικούς από ολόκληρη τη Μεγαλόνησο Κρήτη, τους καλωσόρισε...
16 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 - 15:37

Το Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Ε.Κ. στη Μητρόπολη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Το Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Ε.Κ. στη Μητρόπολη Ρεθύμνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης (Ε.Σ.Κ.Ε.Κ.) συνεδρίασε, το πρωί της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κατόπιν της ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους Κληρικούς από ολόκληρη τη Μεγαλόνησο Κρήτη, τους καλωσόρισε με θερμούς λόγους και ευχήθηκε καρποφόρες τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι πάντοτε η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και το Κέντρο «Θεομήτωρ» θα είναι στη διάθεση των Κληρικών της για κάθε καλλίκαρπη στοχοθεσία και πρωτοβουλία τους.
Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους Κληρικούς για τρέχοντα θέματα της Εκκλησίας  και τους προσέφερε ως ευλογία το Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και το βιβλίο «Ήλιος και Όλεθρος» του μακαριστού Καθηγητού Γεωργίου Αντ. Γαλίτη, το οποίο αναφέρεται στο Ρέθυμνο κατά τα χρόνια της Κατοχής.
Επίσης, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός των καταστροφικών σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία και τόνισε την ανάγκη όλοι μαζί, ο καθένας με τον τρόπο που δύναται, να σταθούμε αλληλέγγυοι στους εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων