29/09/2023 29/09/2023 Με την κανονική άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ευρισκόμενος στην Αυστραλία για τις εργασίες της 12ης Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, μετέβη στο Κοιμητήριο του Σύδνεϋ, όπου ανέγνωσε Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κατέθεσε...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:20

Τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Με την κανονική άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ευρισκόμενος στην Αυστραλία για τις εργασίες της 12ης Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, μετέβη στο Κοιμητήριο του Σύδνεϋ, όπου ανέγνωσε Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κατέθεσε στον τάφο μικρό κυτίο με χώμα από το χωριό Άδελε Ρεθύμνου, γενέτειρα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Στυλιανού.

Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Στυλιανού μετά των Δικαίων και των Αγίων Του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων