06/04/2023 06/04/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη χθες στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Γεωργίου Αρσανίου, στο Καθολικό της οποίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ύμνους και ψαλτοτράγουδα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, που απέδωσε η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρωμένου. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον χοράρχη, όλες και όλους τους χορωδούς για την ωραία αυτή...
06 Απριλίου, 2023 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 11:11

Ύμνοι και ψαλτοτράγουδα της Μεγάλης Εβδομάδας στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Γεωργίου Αρσανίου

Διαδώστε:
Ύμνοι και ψαλτοτράγουδα της Μεγάλης Εβδομάδας στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Γεωργίου Αρσανίου

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη χθες στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Γεωργίου Αρσανίου, στο Καθολικό της οποίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ύμνους και ψαλτοτράγουδα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, που απέδωσε η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρωμένου.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον χοράρχη, όλες και όλους τους χορωδούς για την ωραία αυτή πρωτοβουλία, καθώς εισήγαγε όλους στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα λίγο πριν από αυτήν, με την όμορφη εκδήλωση που παρουσίασαν. Ο Σεβασμιώτατος τους προέτρεψε να συνεχίσουν τις καλές αυτές πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες ανεβάζουν τον τόπο ακόμη πιο ψηλά.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη, εκπρόσωποι άλλων αρχών και φορέων και αρκετός κόσμος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων