02/07/2021 02/07/2021 Με την ευλογία και άδεια του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, η Ενορία Αγίας Κυριακής Γουλεδιανών Ρεθύμνου θα υποδεχθεί απότμημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Μύρωνος, Επισκόπου Κρήτης (4ος αιώνας), τα οποία θα κατατεθούν μόνιμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής. Η υποδοχή των ιερών λειψάνων,...
02 Ιουλίου, 2021 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2021 - 17:47

Υποδοχή ιερών λειψάνων Αγίου Μύρωνος Επισκόπου Κρήτης

Διαδώστε:
Υποδοχή ιερών λειψάνων Αγίου Μύρωνος Επισκόπου Κρήτης

Με την ευλογία και άδεια του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, η Ενορία Αγίας Κυριακής Γουλεδιανών Ρεθύμνου θα υποδεχθεί απότμημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Μύρωνος, Επισκόπου Κρήτης (4ος αιώνας), τα οποία θα κατατεθούν μόνιμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής.

Η υποδοχή των ιερών λειψάνων, τα οποία θα προσκομίσει ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος, θα πραγματοποιηθεί κατά τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό της Πανηγύρεως του Ιερού Ναού της Αγίας Κυριακής, το απόγευμα της 6ης Ιουλίου 2021 και ώρα 7:30 μ.μ. από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων