14/12/2018 14/12/2018 Την 15ην Δεκεμβρίου 2018 εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου πόλεως Ρόδου. Την Παρασκευή 14ην Δεκεμβρίου και περί ώραν 6ην μ.μ, θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κύριλλου. Το πρωί της 15ης Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Ιερατικόν Συλλείτουργον και εν συνεχεία θα γίνει περιφορά και λιτάνευσις της...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:53

Ο εορτασμός του Αγίου Ελευθερίου στη Ρόδο

Διαδώστε:
Ο εορτασμός του Αγίου Ελευθερίου στη Ρόδο

Την 15ην Δεκεμβρίου 2018 εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου πόλεως Ρόδου. Την Παρασκευή 14ην Δεκεμβρίου και περί ώραν 6ην μ.μ, θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κύριλλου. Το πρωί της 15ης Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Ιερατικόν Συλλείτουργον και εν συνεχεία θα γίνει περιφορά και λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ελευθερίου. Το απόγευμα στις 17.00 θα ψαλλεί ο Παρακλητικός Κανών του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων