26/02/2019 26/02/2019 Τη μελέτη, για την αποκατάσταση του συγκροτήματος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού (κτίριο διοίκησης, κωδωνοστάσιο και περιβάλλοντας χώρος) παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα στηρίξει την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου τόσο στο σκέλος της χρηματοδότησης, όσο και στο σκέλος της δημοπράτησης και εκτέλεσης του έργου. «Πρόκειται για μια...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:24

Αποκαθίσταται το συγκρότημα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού

Διαδώστε:
Αποκαθίσταται το συγκρότημα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού

Τη μελέτη, για την αποκατάσταση του συγκροτήματος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού (κτίριο διοίκησης, κωδωνοστάσιο και περιβάλλοντας χώρος) παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα στηρίξει την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου τόσο στο σκέλος της χρηματοδότησης, όσο και στο σκέλος της δημοπράτησης και εκτέλεσης του έργου.
«Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης, που αναβαθμίζει και το θαλάσσιο μέτωπο», ανέφερε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο γραφείο του, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο Μητροπολίτης, το οποίον συνόδευαν οι συνεργάτες του, παρέδωσε στον Περιφερειάρχη την μελέτη που εκπόνησε η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, με τίτλο «Αποκατάσταση κτιρίου διοίκησης, κωδωνοστασίου και περιβάλλοντος χώρου, συγκροτήματος Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Ρόδου».

Ο Περιφερειάρχης, όπως και σε προηγούμενες συζητήσεις είχε δεσμευθεί στον Μητροπολίτη, επανέλαβε σήμερα ότι η δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής τηρείται στο ακέραιο. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα στηρίξει την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου τόσο στο σκέλος της χρηματοδότησης όσο και στο σκέλος της δημοπράτησης και εκτέλεσης του έργου.

Όπως τόνισε ο κ. Χατζημάρκος, πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης, που αναβαθμίζει και το θαλάσσιο μέτωπο, αφού μέσα από τη μελέτη αυτή, ο αύλειος χώρος του κτιρίου του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού που «βλέπει» προς τη θάλασσα, αναβαθμίζεται και γίνεται λειτουργικός.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων