16/03/2020 16/03/2020 Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στoν πανηγυρίζοντα Ενοριακό ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Διμυλιάς, όπου προ της Απολύσεως, με προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κυρίλλου, απένειμε το οφίκκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου στον από δεκαπενταετίας Εφημέριο της Ενορίας π. Ιωάννη Παρτσακουλάκη. Ο Θεοφιλέστατος...
16 Μαρτίου, 2020 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 14:08

Απονομή Οφικκίου στη Ρόδο

Διαδώστε:
Απονομή Οφικκίου στη Ρόδο

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στoν πανηγυρίζοντα Ενοριακό ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Διμυλιάς, όπου προ της Απολύσεως, με προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κυρίλλου, απένειμε το οφίκκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου στον από δεκαπενταετίας Εφημέριο της Ενορίας π. Ιωάννη Παρτσακουλάκη.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου εξέφρασε μαζί με τις προσωπικές του ευχές και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη επαινώντας τον εφημέριο για την αφοσιωμένη εκκλησιαστική διακονία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων