15/07/2022 15/07/2022 Τα εγκαίνια του Ιερό Ναού της Παναγίας Νικοποιού, στο Στρατόπεδο «ΣΤΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΧΑΚΗ», στη Ρόδο, έδρα της 95 Ανώτατης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, τέλεσε το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.  Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Νικόλαος...
15 Ιουλίου, 2022 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2022 - 11:47

Εγκαινιάστηκε ο ναός της Παναγίας Νικοποιού στην 95 ΑΔΤΕ

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε ο ναός της Παναγίας Νικοποιού στην 95 ΑΔΤΕ

Τα εγκαίνια του Ιερό Ναού της Παναγίας Νικοποιού, στο Στρατόπεδο «ΣΤΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΧΑΚΗ», στη Ρόδο, έδρα της 95 Ανώτατης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, τέλεσε το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος. 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ο Διοικητής της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ» Υποστράτηγος Δημήτριος Βακεντής, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Ευστρατίου, Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και αρκετοί πιστοί.

Φωτογραφίες: Γενικό Επιτελείο Στρατού 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων