13/09/2021 13/09/2021 Το 11ετές Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ρόδου κυρού Αποστόλου Διμέλη τελέστηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας Ρόδου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας: «Κατά τα ιερά θέσμια της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας, αποτελεί χρέος, ιερό, σεβάσμιο και επιβεβλημένο καθήκον, η επιτέλεσις του 11ετούς Μνημοσύνου του Πανσέπτου...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2021 - 15:48

Ενδεκαετές μνημόσυνο Μητροπολίτη Ρόδου Αποστόλου

Διαδώστε:
Ενδεκαετές μνημόσυνο Μητροπολίτη Ρόδου Αποστόλου

Το 11ετές Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ρόδου κυρού Αποστόλου Διμέλη τελέστηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας Ρόδου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας: «Κατά τα ιερά θέσμια της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας, αποτελεί χρέος, ιερό, σεβάσμιο και επιβεβλημένο καθήκον, η επιτέλεσις του 11ετούς Μνημοσύνου του Πανσέπτου Ιεράρχου Κυρού Αποστόλου Διμέλη του και πνευματικού πατρός και Καθηγουμένου επί 24 συναπτά έτη γενομένου, της σεβασμίας ημών Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Ένδοξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας και αναστηλωτού τα μέγιστα αυτής. Το ιερό Μνημόσυνο τελέσθηκε την Κυριακή (12/9) μετά το πέρας της πρωινής Θείας Λειτουργίας, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ταμιάθεως κ. Γερμανού και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μιλήτου κ. Αποστόλου.
Του Αοιδήμου Ιεράρχου Αποστόλου αιωνία η μνήμη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων