09/01/2024 10/01/2024 Με λαμπρότητα πανηγύρισαν την εορτή της Συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου  οι φερώνυμοι ενοριακοί ιεροί Ναοί της πόλεως Ρόδου και του χωρίου Φάνες την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος χοροστάτησε του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Φανών και την κυριώνυμη ημέρα τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 1:13

Η εορτή της Συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου

Διαδώστε:
Η εορτή της Συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου

Με λαμπρότητα πανηγύρισαν την εορτή της Συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου  οι φερώνυμοι ενοριακοί ιεροί Ναοί της πόλεως Ρόδου και του χωρίου Φάνες την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος χοροστάτησε του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Φανών και την κυριώνυμη ημέρα τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό της πόλεως, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νουβίας κ. Σάββα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος χοροστάτησε του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου της πόλεως καί την επαύριο χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ναό του Αγίου στις Φάνες.

Τις ιερές πανηγύρεις τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές Αρχές ενώ αθρόα ήταν η συμμετοχή των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων