02/11/2019 02/11/2019 Με την συμμετοχή εκατοντάδων πιστών εορτάστηκε η Μνήμη των Αγίων θαυματουργών και ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον φερώνυμο ενοριακό ιερό Ναό της πόλεως Ρόδου. Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νουβίας κ. Σάββας, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ παρέστη συγχοροστατών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος. Την κυριώνυμη ημέρα...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 14:15

Η Πανήγυρη των Αγίων Αναργύρων στη Ρόδο

Διαδώστε:
Η Πανήγυρη των Αγίων Αναργύρων στη Ρόδο

Με την συμμετοχή εκατοντάδων πιστών εορτάστηκε η Μνήμη των Αγίων θαυματουργών και ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον φερώνυμο ενοριακό ιερό Ναό της πόλεως Ρόδου.

Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νουβίας κ. Σάββας, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ παρέστη συγχοροστατών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.

Την κυριώνυμη ημέρα χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, πλαισιούμενος από Ιερείς των γειτονικών Ενοριών της πόλεως. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στην εορτή των Αγίων Αναργύρων, μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Ρόδου και στη συνέχεια ευλόγησε την Αρτοκλασία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων