23/12/2020 23/12/2020 Και δεύτερη θεία λειτουργία αναμένεται να τελεστεί στην πόλη της Ρόδου την ημέρα των Χριστουγέννων, τόσο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όσο και στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίας Σκέπης. Η πρώτη Θεία Λειτουργία θα αρχίσει στις 6.00 το πρωί (6.00-9.00) και η δεύτερη στις 9.00 το πρωί. Στον Καθεδρικό...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:41

Και δεύτερη Θεία Λειτουργία τα Χριστούγεννα στον Ευαγγελισμό

Διαδώστε:
Και δεύτερη Θεία Λειτουργία τα Χριστούγεννα στον Ευαγγελισμό

Και δεύτερη θεία λειτουργία αναμένεται να τελεστεί στην πόλη της Ρόδου την ημέρα των Χριστουγέννων, τόσο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όσο και στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίας Σκέπης. Η πρώτη Θεία Λειτουργία θα αρχίσει στις 6.00 το πρωί (6.00-9.00) και η δεύτερη στις 9.00 το πρωί.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού κατά την πρώτη Θεία Λειτουργία (6.00-9.00) θα ιερουργήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος και κατά τη δεύτερη (9.00-10.45) ο Θεοφ. Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος.

Στις Ενορίες της πόλεως Ρόδου, εκτός των ανωτέρω, ο Όρθρος θα ξεκινήσει στις 7.00 το πρωί.
Η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου υπενθυμίζει ότι “ο μέγιστος αριθμός εκείνων που μπορούν να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες είναι 50 πιστοί για τον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού και 25 για τους υπολοίπους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της πόλεως Ρόδου, με ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους τα 2 μέτρα, σύμφωνα με την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση”.

“Οι πιστοί που θα θελήσουν να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων προτρέπουμε να επικοινωνήσουν με τον Εφημέριο της Ενορίας τους, ώστε να πληροφορηθούν την ακριβή ώρα και τη διαδικασία” τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων