07/05/2020 07/05/2020 Η Μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Εἰρήνης εορτάστηκε την Τρίτη, 5 Μαΐου 2020,  στο φερώνυμο Ιερό Ναό του Κέντρου Παιδικής Προστασίας (Ορφανοτροφείο Θηλέων) σε οικογενειακή ατμόσφαιρα εξαιτίας των καιρικών υγεινομομικών μέτρων, με την παρουσία των Μοναχών, των παιδιών και του προσωπικού του Ιδρύματος. Του Εσπερινού κατά την παραμονή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος και...
07 Μαΐου, 2020 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 18:42

Μνήμη της Αγίας Ειρήνης στην Ι.Μ. Ρόδου

Διαδώστε:
Μνήμη της Αγίας Ειρήνης στην Ι.Μ. Ρόδου

Η Μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Εἰρήνης εορτάστηκε την Τρίτη, 5 Μαΐου 2020,  στο φερώνυμο Ιερό Ναό του Κέντρου Παιδικής Προστασίας (Ορφανοτροφείο Θηλέων) σε οικογενειακή ατμόσφαιρα εξαιτίας των καιρικών υγεινομομικών μέτρων, με την παρουσία των Μοναχών, των παιδιών και του προσωπικού του Ιδρύματος.

Του Εσπερινού κατά την παραμονή χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος και την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων