10/12/2020 10/12/2020 Η Μητρόπολη Ρόδου μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ρουχισμού «Η Μέριμνα» προσφέρει είδη σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Η λίστα των δικαιούχων του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης περιλαμβάνει πάνω 1.000 άτομα, ενώ συνεχώς καταφθάνουν νέα αιτήματα για στήριξη από συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία. Μέσα στις επόμενες ημέρες η...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 10:16

Μοιράζει τρόφιμα η Μητρόπολη Ρόδου

Διαδώστε:
Μοιράζει τρόφιμα η Μητρόπολη Ρόδου

Η Μητρόπολη Ρόδου μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ρουχισμού «Η Μέριμνα» προσφέρει είδη σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Η λίστα των δικαιούχων του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης περιλαμβάνει πάνω 1.000 άτομα, ενώ συνεχώς καταφθάνουν νέα αιτήματα για στήριξη από συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Μητρόπολη Ρόδου πρόκειται να διαθέσει ποσότητες τροφίμων σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων