15/03/2024 15/03/2024 Η Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοικήσεως της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Υποστρατήγου Παναγιώτη Ροδίου» της 95 ΜΕΘ στην Παστίδα της Ρόδου την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024. Της Τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος ο οποίος συνεχάρη τον αποχωρούντα Διοικητή, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Μανουρά για την προαγωγή του, εκφράζοντας...
15 Μαρτίου, 2024 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024 - 16:30

Ο Μητροπολίτης Ρόδου προέστη στην τελετή αλλαγή διοικήσεως της 95ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρόδου προέστη στην τελετή αλλαγή διοικήσεως της 95ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής

Η Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοικήσεως της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Υποστρατήγου Παναγιώτη Ροδίου» της 95 ΜΕΘ στην Παστίδα της Ρόδου την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024.

Της Τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος ο οποίος συνεχάρη τον αποχωρούντα Διοικητή, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Μανουρά για την προαγωγή του, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες για την καλή συνεργασία κατά το διάστημα της θητείας του στην περιοχή ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ, καλωσόρισε δε τον αναλαμβάνοντα καθήκοντα Διοικητού Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Χατζή με την ευχή για επιτυχία στα υψηλά του καθήκοντα στην ευαίσθητη περιοχή ευθύνης της Μεραρχίας (Ρόδος, Καστελλόριζο, Σύμη, Κάρπαθος, Τήλος και Κάσος).

Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος προσφώνησε κατάλληλα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Παππάς, οι Βουλευτές κ. Βασίλειος Υψηλάντης και κ. Μίκα Ιατρίδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών, αυτοδιοικητικών και στρατιωτικών Αρχών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων