27/08/2021 27/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και τέλεσε την χειροτονία σε Πρεσβύτερο του Διακόνου Σίλα Μαριά, την Κυριακή 22 Αυγούστου. Την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίας Καθολικής) Κρεμαστής, σε Πρεσβύτερο...
27 Αυγούστου, 2021 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2021 - 15:48

Χειροτονονίες Πρεσβυτέρων από τον Μητροπολίτη Ρόδου

Διαδώστε:
Χειροτονονίες Πρεσβυτέρων από τον Μητροπολίτη Ρόδου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και τέλεσε την χειροτονία σε Πρεσβύτερο του Διακόνου Σίλα Μαριά, την Κυριακή 22 Αυγούστου.

Την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίας Καθολικής) Κρεμαστής, σε Πρεσβύτερο τον Διάκονο Γαβριήλ Ιορδάνογλου.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, στο τέλος της ανακοίνωσής της, ευχήθηκε στους νέους Πρεσβυτέρους να αναδειχθούν άξιοι της κλήσεως τους και να επιδείξουν πολύκαρπη και καλλίκαρπη διακονία στο γεώργιο της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων