21/12/2018 21/12/2018 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως μεταξύ των άλλων ακολουθιών που θα τελεσθούν θα τελεσθεί και δεύτερη θεία λειτουργία επί την εορτή των Χριστουγέννων. Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως   1. Την Κυριακή 23η Δεκεμβρίου θα τελεστεί Ιερή Αγρυπνία (Όρθρος – Ώρες – Θ. Λειτουργία) στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2018 - 14:11

Δεύτερη Θεία Λειτουργία για τα Χριστούγεννα στη Μητρ.Κοζάνης

Διαδώστε:
Δεύτερη Θεία Λειτουργία για τα Χριστούγεννα στη Μητρ.Κοζάνης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως μεταξύ των άλλων ακολουθιών που θα τελεσθούν θα τελεσθεί και δεύτερη θεία λειτουργία επί την εορτή των Χριστουγέννων.

Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως

 

1. Την Κυριακή 23η Δεκεμβρίου θα τελεστεί Ιερή Αγρυπνία (Όρθρος – Ώρες – Θ. Λειτουργία) στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης στις 8.00 μ.μ..

2. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος θα δέχεται επισκέψεις για τις ευχές και τα κάλαντα των Χριστουγέννων την Δευτέρα 24η Δεκεμβρίου, από τις 10.00 π.μ., στο ιστορικό Επισκοπείο Κοζάνης.

3. Την ημέρα των Χριστουγέννων, Τρίτη 25η Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου (5.00-8.00 π.μ.).

Τα Χριστούγεννα, επίσης, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης θα τελεστεί και δεύτερη Θεία Λειτουργία (9.00-10.30 π.μ.).

4. Την Τετάρτη 26η Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Κυριακής Σερβίων.

5. Την Πέμπτη 27η Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης κ. Παύλος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βελβενδού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων