28/12/2020 28/12/2020 Εξεδήμησε εις Κύριον σήμερα το πρωί ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης π. Aυγουστίνος Μύρου. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω facebook ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Χαρισίου (προϊστάμενος του Αγ. Νικολάου Κοζάνης), που έγραψε μεταξύ άλλων: «Με πολλή λύπη σας αναγγέλλω την εις Κύριον εκδημία του αγαπητού εν Χριστώ αδελφού πατρός Αυγουστίνου Μύρου, ιεροκήρυκος της...
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:53

Εκοιμήθη ο π. Αυγουστίνος Μύρου

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Αυγουστίνος Μύρου

Εξεδήμησε εις Κύριον σήμερα το πρωί ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης π. Aυγουστίνος Μύρου. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω facebook ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Χαρισίου (προϊστάμενος του Αγ. Νικολάου Κοζάνης), που έγραψε μεταξύ άλλων: «Με πολλή λύπη σας αναγγέλλω την εις Κύριον εκδημία του αγαπητού εν Χριστώ αδελφού πατρός Αυγουστίνου Μύρου, ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης. Θα συνεχίσει να πρεσβεύει υπέρ των πνευματικών του τέκνων και των αδελφών του συλλειτουργών από το ουράνιο θυσιαστήριο. Αιωνία του η μνήμη!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων