17/06/2022 17/06/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησε ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης, (ΔΙ.Π.Υ.Ν), Πύραρχος κ. Ιωάννης Αμανατίδης, το πρωί της Τετάρτης 15ης Ιουνίου 2022 στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης. Τον Διοικητή υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος. Μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντα...
17 Ιουνίου, 2022 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2022 - 21:35

Επίσκεψη του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κοζάνης στον Μητροπολίτη Παύλο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κοζάνης στον Μητροπολίτη Παύλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησε ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης, (ΔΙ.Π.Υ.Ν), Πύραρχος κ. Ιωάννης Αμανατίδης, το πρωί της Τετάρτης 15ης Ιουνίου 2022 στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης.

Τον Διοικητή υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος. Μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων