20/04/2021 20/04/2021 Σημαντική βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκε, σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου, για την ενίσχυση των σεισμοπλήκτων και εν γένει εμπεριστάτων ανθρώπων στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παρακάλεσε τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, οι οποίοι παρέδωσαν...
20 Απριλίου, 2021 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 22:00

Η Μητρόπολη Σερβιών συνδράμει τους σεισμόπληκτους της Λάρισας

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Σερβιών συνδράμει τους σεισμόπληκτους της Λάρισας

Σημαντική βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκε, σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου, για την ενίσχυση των σεισμοπλήκτων και εν γένει εμπεριστάτων ανθρώπων στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος παρακάλεσε τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, οι οποίοι παρέδωσαν τα τρόφιμα, να μεταφέρουν στον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο την υιϊκή του αγάπη και τις ευγνώμονες ευχάριστες του για την έκφραση της αγαπώσας καρδίας του Σεβασμιωτάτου τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων