18/04/2024 18/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Πανάγιος Τάφος – Το μνημείο και το έργο – Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα» με κεντρική ομιλήτρια την κ. Αντωνία Μοροπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και επικεφαλής της Διεπιστημονικής Επιτροπής...
18 Απριλίου, 2024 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024 - 10:54

Κοζάνη: Εκδήλωση για τον Πανάγιο Τάφο με ομιλήτρια την Ομ. Καθηγήτρια του Ε.Μ.Π. Αντωνία Μοροπούλου

Διαδώστε:
Κοζάνη: Εκδήλωση για τον Πανάγιο Τάφο με ομιλήτρια την Ομ. Καθηγήτρια του Ε.Μ.Π. Αντωνία Μοροπούλου

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Πανάγιος Τάφος – Το μνημείο και το έργο – Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα» με κεντρική ομιλήτρια την κ. Αντωνία Μοροπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και επικεφαλής της Διεπιστημονικής Επιτροπής του έργου αποκαταστάσεως.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ε.ε. και ώρα 7:00 μ.μ. στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης (Φιλίππου Β΄ 30 Κοζάνη).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων