26/10/2022 26/10/2022 Εκατοντάδες πιστοί από τις πρώτες πρωινές ώρες έσπευσαν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, για να προσκυνήσουν το Ιερό Υπόδημα του Αγίου Σπυρίδωνα που βρίσκεται για λίγες μέρες στο ναό και έχει μεταφερθεί εκεί από την Κέρκυρα. Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη...
26 Οκτωβρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2022 - 21:49

Κοζάνη: Πλήθος πιστών για το προσκύνημα του Ιερού Υποδήματος του Αγίου Σπυρίδωνα (VIDEO)

Διαδώστε:
Κοζάνη: Πλήθος πιστών για το προσκύνημα του Ιερού Υποδήματος του Αγίου Σπυρίδωνα (VIDEO)

Εκατοντάδες πιστοί από τις πρώτες πρωινές ώρες έσπευσαν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, για να προσκυνήσουν το Ιερό Υπόδημα του Αγίου Σπυρίδωνα που βρίσκεται για λίγες μέρες στο ναό και έχει μεταφερθεί εκεί από την Κέρκυρα.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων