23/09/2020 23/09/2020 “Αγάπαμε την Ευρώπη, ναι. Αλλά, εμείς την φτιάξαμε την Ευρώπη” σημείωσε, μεταξύ άλλων, κατά το κήρυγμά του της Κυριακής μετά την Ύψωση – 20/9/2020 – ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος. Και συμπλήρωσε: “Όταν είπα κάποτε εδώ, από αυτήν τη θέση, ότι όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και τραγωδίες και τόσα άλλα, εκείνοι ήταν επάνω στα...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 22:06

“Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, εκείνοι ήταν επάνω στα δένδρα”

Διαδώστε:
“Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, εκείνοι ήταν επάνω στα δένδρα”

“Αγάπαμε την Ευρώπη, ναι. Αλλά, εμείς την φτιάξαμε την Ευρώπη” σημείωσε, μεταξύ άλλων, κατά το κήρυγμά του της Κυριακής μετά την Ύψωση – 20/9/2020 – ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος. Και συμπλήρωσε: “Όταν είπα κάποτε εδώ, από αυτήν τη θέση, ότι όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και τραγωδίες και τόσα άλλα, εκείνοι ήταν επάνω στα δένδρα και στις αχυροκαλύβες, κάποιος δημοσιογράφος πήρε και έκαμε ολόκληρο πρωτοσέλιδο ότι είμαι ρατσιστής, ότι είμαι σωβινιστής και εθνικιστής. Αν έτσι ονομάζεται η αγάπη για την Πατρίδα, η θυσία και το αίμα για την Πατρίδα, τότε, ναι, ας με χαρακτηρίσουν όπως θέλουν”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων