31/01/2024 31/01/2024 Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στο ιστορικό Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, παραδόθηκαν από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη, φορητοί υπολογιστές και εκτυπωτές σε Ιερείς, στα πλαίσια του προγράμματος «Ψηφιακός Ενοριακός Κόμβος», που χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμφιπόλεως...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 11:24

Παράδοση «Ψηφιακού Ενοριακού Κόμβου» στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

Διαδώστε:
Παράδοση «Ψηφιακού Ενοριακού Κόμβου» στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στο ιστορικό Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης, παραδόθηκαν από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη, φορητοί υπολογιστές και εκτυπωτές σε Ιερείς, στα πλαίσια του προγράμματος «Ψηφιακός Ενοριακός Κόμβος», που χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, εκπροσωπώντας τον για ανειλημμένες υποχρεώσεις απουσιάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παύλο, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄ για την πολύτιμη αυτή προσφορά, καθώς και τον Διευθυντή του Ι.Π.Ε. Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων