29/09/2023 30/09/2023 Σε κλίμα ιεράς κατάνυξης συνεχίζεται το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στον πάνσεπτο Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος αυτές τις μέρες είναι το επίκεντρο των εκκλησιαστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων για την πόλη της Κοζάνης. Αποστολή-Κοζάνη: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr Πλήθος κόσμου από φυλακής πρωίας καταφτάνει στο ιερό προσκύνημα της Τιμίας Ζώνης για να...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2023 - 2:01

Το ope.gr στην Κοζάνη: Iερό Ευχέλαιο ενώπιον της Αγίας Ζώνης

Διαδώστε:
Το ope.gr στην Κοζάνη: Iερό Ευχέλαιο ενώπιον της Αγίας Ζώνης

Σε κλίμα ιεράς κατάνυξης συνεχίζεται το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στον πάνσεπτο Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος αυτές τις μέρες είναι το επίκεντρο των εκκλησιαστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων για την πόλη της Κοζάνης.

  • Αποστολή-Κοζάνη: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

Πλήθος κόσμου από φυλακής πρωίας καταφτάνει στο ιερό προσκύνημα της Τιμίας Ζώνης για να καταθέσει ευλαβικά την πίστη και την ελπίδα του στη Μητέρα του, την Κυρία Θεοτόκο.

Σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, τελέστηκε το Ιερό Ευχέλαιο.

Η παρουσία του κόσμου είναι αυξανόμενη με συνεχή προσέλευση ευλαβών πιστών κάθε ηλικίας παιδιών και νέων, οικογενειών αλλά και ατόμων τρίτης ηλικίας, οι οποίοι με υπομονή περιμένουν καρτερικά να προσκυνήσουν το ιερό θησαύρισμα της Αγίας Ζώνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξήλθε του Αγίου Όρους η Αγία Ζώνη

Δείτε το βίντεο με την έξοδο της Αγίας Ζώνης από την Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Η Κοζάνη υποδέχεται με δέος και κατάνυξη την Αγία Ζώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Στα προπύλαια του Ι.Ν. των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης κλήρος και λαός στην Κοζάνη έκλιναν ευλαβικά το γόνυ στην Τιμία Ζώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κοζάνη αγρυπνεί για την Αγία Ζώνη της Παναγίας

Κοζάνη: Πλήθος πιστών συρρέει στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη

Κοζάνη: Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης – Πλήθος πιστών από το πρωί προσκυνά το ιερό κειμήλιο της Παναγίας μας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων