08/11/2022 08/11/2022 Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τελέσθηκε στον Iερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία έλαβε χώρα η εις Διάκονον χειροτονία του Θεοδώρου Χατζηευστρατίου. Στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν ο (οικείος) Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ιερείς και διάκονοι της τοπικής Εκκλησίας και από άλλες...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 8:12

Χειροτονία διακόνου στην Κοζάνη

Διαδώστε:
Χειροτονία διακόνου στην Κοζάνη

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τελέσθηκε στον Iερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία έλαβε χώρα η εις Διάκονον χειροτονία του Θεοδώρου Χατζηευστρατίου.

Στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν ο (οικείος) Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ιερείς και διάκονοι της τοπικής Εκκλησίας και από άλλες περιοχές.

Ο νέος Διάκονος είναι έγγαμος και πτυχιούχος Θεολογίας, ενώ θα παραμείνει ως Διάκονος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και στην διοικητική διακονία των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων