29/09/2023 30/09/2023 Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» (ope.gr) αναμετέδωσε ζωντανά την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας «Παύλειος Λόγος», την Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης. Στην Ιερά Αγρυπνία τέθηκε...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2023 - 0:44

Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Ζώνης στην Κοζάνη

Διαδώστε:
Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Ζώνης στην Κοζάνη

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία» (ope.gr) αναμετέδωσε ζωντανά την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας «Παύλειος Λόγος», την Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Στην Ιερά Αγρυπνία τέθηκε σε προσκύνηση η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποία κόμισε από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ.

Το Ιερό Αναλόγιο διακόνησαν οι αδελφές της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Βεργίνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων